Academie

Ervaren Beauty Academie

Nazila beauty is sinds 2013 specialist in schoonheid workshop en opleidingen. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Daarmee kunnen wij een grote bijdrage leveren aan succesvolle beroepsopleidingen en beauty trainingen.

Opleiding tot Schoonheidsspecialist niveau 3 met extra begeleiding

Heb je interesse in uiterlijke verzorging en wil je graag in deze branche aan de slag? Kies dan voor de beroepsopleiding schoonheidsspecialist van de Nazila beauty. De opleiding biedt alle kennis die je als schoonheidsspecialist nodig hebt.

Nazila beauty leidt op volgens de gestelde branche eisen. Dit betekent dat jij binnen een zeer korte periode alles leert wat je moet weten.

Inhoud

Tijdens deze brancheopleiding ga je aan de slag met de belangrijkste vaardigheden van een professioneel schoonheidsspecialist. Je leert hoe je een huidanalyse kunt uitvoeren en hoe je op basis daarvan een behandelplan kunt opstellen. Ook verdiep je je in ondernemersvaardigheden, lichaamsbehandelingen en cosmetische hand-, nagel-, en voetverzorging.

Wat leer je tijdens deze opleiding:
N

Veiligheid & hygiëne

N
Anatomie, pathologie & fysiologie
N

Productkennis

N

Huidanalyse

N

Gelaatsverzorging

N

Lichaamsbehandelingen

N

Ontharingstechnieken

N

Massage

N

Manicure

N

Pedicure

Online-studie: Mogelijk

Zelfstudie: 10 uur per week.

Duur van opleiding: In slechts 4 of 6 maanden word je een gediplomeerd schoonheidsspecialist en kun je je aansluiten bij brancheorganisatie ANBOS.

Niveau: Het niveau van deze opleiding is te vergelijken met MBO-3.

Boeken en materiaal: 

Boeken: 110 euro

Starterkit: vanaf 350 euro

Lesgeld  

Pakket: 3850 euro

Boeken en online studie: inbegrepen

Duur van opleiding: 24 weken

Extra begeleiding: inbegrepen

Betaling:
1000 euro voor de aanmelding. De rest kan in termijnen voldaan worden. Nazila Beauty Academie is aangesloten bij eerkende leerbedrijf ANBOS.

Docent

Je krijgt les van een docent met jaren ervaring als schoonheidsspecialist die altijd voor je klaar staat.

We hebben twee docenten:

 • Gudrun Has als Nederlandse docent en
 • Nazila Karimi als Perzisch talige docent
Nazila docent Beauty academie

Nazila Karimi docent met jaren ervaring in Iran, Turkije en Nederland. Phion master van phiacademy

Gudrun Has – Schoonheids¬specialiste, Ervaren docent en examinator van (ANBOS)

In samenwerking met: Gudrun Has – Schoonheids-specialiste, Ervaren docent en examinator van (KWC)

Examen en diploma

Na succesvolle afronding van deze opleiding heb je het officiële branchediploma van Nazila beauty op zak. Na afloop van de opleiding kan je in Nederland meteen aan de slag als schoonheidsspecialiste (als werknemer of zelfstandige) met ons diploma.

Wat wij aanbieden is een volledige vakopleiding voor het behalen van een diploma, waarmee je je in bepaalde situaties kunt aansluiten bij de meest relevante beroepsverenigingen.

Branchediploma /Examenkosten

De landelijk examenkosten zijn niet inbegrepen. Examens voor het landelijk erkende Branchediploma Schoonheidsspecialist(e) worden doorlopend afgenomen door de branche erkende exameninstelling TCI (Stichting ToetsCentrum Intereducatief)

Over TCI

Met de afname van examens dragen we bij aan de ontwikkeling en groei van beroepsgroepen. We bieden examendeelnemers de kans om hun talenten en competenties langs de meetlat te leggen. We zorgen voor een positief klimaat waarin prestaties (h)erkent kunnen worden.

Voor branches en regionaal bedrijfsleven zijn we een belangrijke leverancier van nieuwe beroepsbeoefenaren op de markt, herkend aan de kwaliteit die TCI met de diplomeringen uitdraagt. Daarom ondersteunen we vanuit onze rol als examenorganisatie ook ontwikkeling en innovatie voor onderwijsinstellingen en docenten. Voor branches en de overheid zijn we een solide partner die betrouwbare examens organiseert en levert en zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en continuïteit van de dienstverlening.

 • Ministerieel erkende exameninstelling MBO (Brinnr. 27RA)
 • Gevalideerd examenleverancier (validering door de Examenkamer)
 • Aangewezen door diverse brancheorganisaties als landelijke exameninstelling.

Voor meer informatie betreffende de examens zoals examendata, kosten, verwijzen wij je naar : www.tci-examens.nl/deelnemers

Opleidingskost vergoed door UWV?

Dit hangt van je situatie en traject af. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Voor een vergoeding van je opleidingskosten door het UWV. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken.

Waarom bij Nazila Beauty Academie

N

We hebben een divers team, waardoor wij leerlingen goed begrijpen en als rolmodel fungeren.

N

Het gemiddelde slagingspercentage van onze opleidingen is 97%

N

Wij bieden korte, intensieve beroepsopleiding met een persoonlijke begeleiding

N

Wij spreken dezelfde taal als de kandidaat

N

Wij kennen hun situatie en cultuur

N

Meer praktijkuren en kleine klassen

N

Wij bieden stagemogelijkheden aan 

Toekomst

Je kunt gaan werken als zelfstandig schoonheidsspecialist, als vertegenwoordiger van een cosmeticamerk, zelfstandig ondernemer met een praktijk aan huis, in een huurpand of als een van de specialisten in een zorg- of wellness centrum.

Opleidingsdata

2023/2024

Het duurt 24 weken.

 • November:
 • December:
 • Januari:
 • Maart:

De lessen zijn 1 keer per week op maandag.

Acne 4 daagse cursus

 • 850 euro

Specialisatie acne niveau 4

 • 4 lessen
 • 850 euro

Medische camouflage niveau 4

 • 4 lessen
 • 850 euro
Op de lessen van de Academie zijn de volgende Algemene voorwaarden van toepassing: pdf Algemene Voorwaarden

Klachtenafhandeling

We streven naar een zo hoog mogelijk tevredenheidspercentage onder onze studenten. Hoewel ons tevredenheidspercentage hoog is, kan alles altijd nog beter. We kunnen de tevredenheid onder onze studenten alleen verbeteren als we voldoende feedback krijgen. Mocht u een echte klacht hebben, dan kunt u ook een formule klacht indienen per email. We behandelen elke klacht met uiterste zorg en gaan op zoek naar een geschikte oplossing.

Heeft u een klacht, dan kunt u een beroep doen op onze interne klachtenafhandeling. Bekijk het document voor de procedure: pdf klachtenafhandeling