Behandelingen
Gespecialiseerde Behandeling (Ericson Labaratoire)
Philings behandelingen
Laser behandeling
Overige gespecialiseerde behandelingen

Algemene behandelingen

wimperverf

Als u uw wimpers donkerder wilt elke ochtend zonder mascara te gebruiken, dan is verven de oplossing. Het is vooral nuttig als u van nature bleke wimpers heeft. Het is niet zoals mascara: het zal niet je wimpers dikker, langer of meer laten krullen. Het zal ze alleen donkerder maken. U kunt wel nogsteeds mascara aanbrengen nadat uw wimpers geverfd zijn, maar het is niet noodzakelijk. Wimperverf blijft tot 6 weken goed en zal geleidelijk verdwijnen. Je kunt uit verschillende kleuren kiezen. Zwart en bruin zijn de meest voorkomende, maar er zijn kleuringen, zoals een diep blauwe kleur.

manicure

Een manicure is een behandeling van de hand maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en geknipt daarna word de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. U kunt er voor kiezen dat uw nagels gelakt worden of er shellak aangebracht kan worden op uw nagels.

shellac

Een schitterende, hoogglans polish, tot wel drie weken lang in de mooiste trendkleuren? Het kan met CND Shellac. CND Shellac is een polish die wordt aangebrach als een lak en wordt gedragen als een gel. Deze polish is dun, flexibel en sterk waardoor scheuren, krassen en dofe nagles verleden tijd zijn. CND Shellac is snel en veilig te verwijderen met de speciaal hiervoor ontwerpen CND Shellac Removal & Care Kit, zonder beschadiging van de natuurlijke nagel.

Pedicurebehandeling

Een pedicuren is een verzorgende behandeling voor uw voeten. Bij deze behandeling voeren wij de volgende werkzaamheden uit. We vijlen uw nagels naar de lengten en vorm die u wilt. We duwen de nagelriemen terug. Halen los vel weg en geven een voetmassage. Wilt u een kleurtje op uw nagels? Geen probleem! Dan kiest u voor een pedicure met lakken of met shellac. Het verschil tussen deze twee is dat shellac word aan gebracht en onder een lamp word gedroogd. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de lak droog is. Ook blijft shellac langer zitten dat normalen lak.

Vitamin LashBotox

Vitamine Lashbotox is een vernieuwde methode van wimperlifting. Het lift niet alleen maar de wimpers, maar de wimpers worden gevoed met natuurlijke extracten. Er is direct resultaat na de behandeling. De vitamines en natuurlijke extracten behouden zich het best tussen 6 tot 8 weken.

epileren

Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Tijdens het epileren worden haartjes met een pincet verwijderd.

Massage

Een massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Ontspannend en slaap bevorderend, het verbetert je immuunsysteem en goed voor je doorbloeding. Het is belangrijk voor lichaam en geest, een massage is dus geen luxe maar een noodzakelijke behandeling en het word helemaal op jouw wensen afgestemd!

 

Gespecialiseerde Behandeling
(Ericson Labaratoire)

Onze deskundige schoonheidsspecialistes passen verschillende behandelingen van Ericson Labaratoire aan op jouw huidtype en wensen. Wij geven je schoonheid een boost met verschillende soorten gezichtsbehandelingen, want een goede huidverzorging is voor iedereen weggelegd!

 

HYDRA ADVANCED

Prijs behandeling: 90 euro

is een doeltreffende lijn voor een droge en vochtarme huid. Een uitdroging van de huid komt vaak voor. Een vochtarme en droge huid zorgt voor een afname in flexibiliteit, ongemak en een versneld verouderingsproces. De effecten zijn: het versnellen van de vochttoevoer, herstellen van het vochtgehalte van de huid en het boosten van de huid barrière. Dit met als resultaat een zachte, gevoede huid, vermindering in rimpels en discomfort.

EYE ZONE

Prijs behandeling: 55 euro

EYE ZONE

De oogcontour is het meest fragiele gebied. Onderhevig aan constante beweging en geïrriteerd door hard licht, reageert het oog zeer snel op vermoeidheid. Dit is te zien aan het vroege verschijnen van rimpels, donkere kringen of wallen. In het assortiment van BIOPTIC vind je producten voor alle problemen die kunnen voorkomen rond de ogen. Dehydratatie, rimpeltjes, verslapping, donkere kringen en wallen. Een perfecte aanvulling op alle andere lijnen van ERICSON LABORATOIRE.

SLIM FACE LIFT

Prijs behandeling: 120 euro

SLIM FACE LIFT

Huidveroudering resulteert in een verlies van elasticiteit geassocieerd met een verandering van vetverdeling. Een gebrek aan huidondersteuning versterkt de vetmigratie naar de onderkant van het gezicht, waardoor hangwangen, onderkinnen en een negatieve gelaatsuitdrukking ontstaan. SLIM FACE LIFT is speciaal ontwikkelt voor vrouwen en mannen die zonder ingreep op een natuurlijke wijze hun huidveroudering willen bestrijden door de huid op de wangen en kaaklijn willen verstevigen.

Philings behandelingen

Microneedling

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. De kleine naaldjes in de ”pen” verwonden op een natuurlijke en veilige wijze, als het ware de huid. Hierdoor komen er in het bindweefsel groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Daarnaast worden ampullen met hoogwaardige werkstoffen gebruikt om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint. Binnen Nazila Beauty wordt gewerkt met het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling.

Deze behandeling bestaat uit:

 • Huidverjonging en huid verstrakking
 • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
 • Stimuleert de aanmaak van Collageen
 • De huid wordt steviger en gladder
 • Acne littekens en wondgenezing
 • Vult het littekenweefsel op
 • Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces
 • Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)

Plasma

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt de specialist of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Plasma zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

 • Verbetert Striae
 • Verbeterd pigmentproblemen
 • Overmatig pigment breekt af
 • De huid gaat er strakker en stralender uitzien

Resultaten worden 24 uur na de procedure zichtbaar en duren enkele maanden. De procedure wordt tot drie keer tien tot veertien dagen na elkaar herhaald. De klant kan ook thuis microneedling gebruiken door een speciale applicator en cocktails te gebruiken.

Laser behandeling

Definitief ontharing

 

Een perfect onthaart lichaam, de droom van bijna iedere man of vrouw. Niet meer hoeven scheren, geen wondjes meer of ingegroeide haren…. Wij hebben gekozen voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser als ondersteuning in deze behandelingen. Zo kunnen we je helpen met jouw vraag naar huidperfectie waarin we in gemiddeld 6 behandelingen een heerlijk zachte, glad onthaarde huid geven. Waarom deze laser? Omdat de laser werkt met een dual-wavelength waardoor iedere kleur huid en bijna iedere kleur haar te behandelen is. Dit komt omdat niet alleen de kleurdeeltjes in het haar de energie uit het licht opnemen, maar ook (de)oxyhemoglobine (bloed) een chromofoor is. Hoe werkt het ontharen precies? De laser geeft een lichtstraal af aan de huid. De lichtstraal wordt door het melanine (kleurdeeltjes) in de haren geabsorbeerd en omgezet naar warmte energie. Deze warmte dringt diep door in de haren, tot aan de wortel (papilla). Hier ontstaat er een stolling van eiwitstructuren en zorgt dit er voor dat de voeding naar de haar stop wordt gezet. Hierdoor valt de haar uit en komt deze niet meer terug. In gemiddeld 6 behandelingen kunnen we tot wel 90% van de actieve haren definitief verwijderen.

Is deze behandeling echt voor iedereen geschikt? Ja, bijna iedereen kan de behandeling ondergaan. Natuurlijk staat veiligheid hoog in het vaandel en behandelen we enkel personen vanaf 15 jaar (onder begeleiding van een ouder of voogd) en dien je gezond te zijn. Er wordt voorafgaand de behandeling een anamnese afgenomen om te zien of er direct behandeld kan worden. Er wordt niet of niet direct behandeld wanneer er sprake is van:

 

 • Peacemaker/inwendige defibrillator
 • Auto-immune ziekten –
 • HIV/Aids
 • Kanker
 • Hepatitis
 • Tuberculose
 • Gebruik van antibiotica
 • Wondjes op de te behandelen plek
 • Zwangerschap
 • Blootstelling aan zon/zonnebank minder dan 4 weken voor de behandeling

Frax pro

Frax-Pro-system-   Frax-Pro-system-

ResurFX laserbehandeling (Frax) is een geavanceerde huidverjongingstechniek die helpt om het algehele uiterlijk en de textuur van de huid te verbeteren. Door het gebruik van een fractionele lasertechnologie wordt de collageenproductie gestimuleerd en nieuwe huidcellen aangemaakt.

Frax 1550TM

 • Huidvernieuwing
 • Behandeling van striae
 • Behandeling van acne littekens
 • Behandeling van chirurgische littekens

Overige gespecialiseerde behandelingen

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een techniek die de huid verfrist en vernieuwd. Daarnaast repareert deze techniek de schadelijke effecten van de zon en het maakt het ouder worden van de huid minder zichtbaar. Door de diamant kop over de huid te bewegen worden de buitenste dode huidcellen verwijderd. Om rimpeltjes en ongewenste pigmentatie te laten verdwijnen zijn meerdere behandelingen nodig. Om het resultaat te optimaliseren adviseren wij altijd een kuur van 3 behandelingen.

Microdermabrasie is zeer effectief bij het verminderen van rimpeltjes,’ kraaienpoten”, ouderdomsvlekken en littekens van acne. Het stimuleert de aanmaak van huidcellen en collageen. Het apparaat heeft inmiddels bewezen goede cosmetische resultaten te behalen.
De behandeling bestaat uit:

 • Reiniging
 • Scrubben met een scrubapparaat
 • Dode huidcellen verwijderen met behulp van diamant kopje
 • Masker
 • Dagverzorging

Hydrafacial

De Hydrafacial is een geweldige behandeling waar je direct resultaat van ziet: een schone gezonde huid. De Hydrafacial behandeling is een van de weinige behandelingen waar je direct resultaat van ziet; een mooie glow zonder downtime.
Het resultaat van deze nieuwe technologie heeft ons versteld doen staan. Onder hoge druk (vortex technologie) worden er hoogwaardige ingrediënten in de huid gebracht. De Hydrafacial combineert drie verschillende stappen in 1 behandeling.

De Hydrafacial behandeling verloopt in 3 stappen.

 • Stap 1 reiniging + peeling
  Met milde ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur en glucosamine wordt de huid gereinigd en mild gepeeld, dit verwijderd alle dode huidcellen.
 • Stap 2 extracties + hydratatie
  Door middel van vacuümzuigkracht worden de gebieden waar verstoppingen aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld de neus en de kin diep gereinigd. Het teveel aan talg wordt vacuüm uit de poriën gezogen en tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd.
 • Stap 3 insluizen + beschermen
  Er worden hoogwaardige antioxidanten en peptiden de huid ingebracht, dit zorgt voor een extra mooie glow. De Dermalux LED lamp geeft de behandeling nog een extra boost.

Voor wie is de Hydrafacial behandeling geschikt?

 • Doffe huid
 • Verstopte huid
 • Voorbereiding op andere huidbehandelingen
 • Pigmentvlekken
 • Fijne lijnen
 • Een feestje
 • Zomerbehandeling
 • Boost voor je huid

bbglow

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd.Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.

Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis.Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

BB GLOW EFFECT

 • Intensieve bevochtiging
 • Vermindering van vlekken
 • Opheldering van de huid
 • Gladde huidstructuur
 • Vermindering van verwondingen of littekens
 • Egale huidskleur
 • Vermindering van fijne rimpels
 • Vermindering van couperose

 

Led Therapie

Met LED therapie wordt de celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Daarnaast repareert deze therapie de weefsels van de huid. Het is daarom een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Ook is LED therapie effectief voor andere huidaandoeningen.
De behandelmogelijkheden met LED therapie zijn:

 • Acné, onzuiverheden en ontstekingen;
 • Fijne lijntjes en rimpels;
 • Grove poriën en grove huidstructuur;
 • Huidveroudering en huidverslapping;
 • Oppervlakkige littekens;
 • Pigmentvlekken;
 • Post care, na cosmetische of medische ingrepen;
 • Wondgenezingen.

 

Permanent makeup

Permanente make-up (PMU) wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners, lipliners, fulllips, rouge. Ook kunnen littekens en de gevolgen van vitiligo in huidtinten worden gecamoufleerd.

Verschil met tatoeëren

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren en wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Hygiëne en veiligheid

In Nederland is in 2007 nieuwe wetgeving in werking getreden die eisen stelt aan veiligheid en hygiëne. Een certificaat dat in de behandelruimte aanwezig dient te zijn moet bewijzen dat de salon aan de eisen voldoet. Controle hierop geschiedt door de Keuringsdienst van Waren die ook monsters neemt van pigmenten en andere materialen waarmee gewerkt wordt.

De veiligheid van pigmenten is in Nederland sinds 2004 wettelijk gewaarborgd. Pigmenten die allergische reacties kunnen veroorzaken, of op een andere manier schadelijk zouden kunnen zijn, zijn verboden. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) en de Gemeentelijke gezondheidsdienst (GGD) houden controle op het veilig aanbrengen van permanente make-up.

 • Phibrows (microblading )
 • Phibrows (microblading + shading )
 • Phibrows (powder brows)
 • Liplijner

 • Lippen

 • Eyeliner boven

 • Eyeliner onder