Nazila

Mijn naam is Nazila, ik ben van Iraanse afkomst. Sinds 2008 woon in Nederland. Mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik in 2013 afgerond. Ik heb mijn bachlor in Engels in iran gedaan en heb een aantal jaren als docent les gegeven in engels, wiskunde en scheikunde.

Omdat ik graag met mensen om ga en schoonheidsbehandelingen mij een hoop voldoening geven ben ik mijn eigen salon gestart en daarnaast geef ik regelmatig les en organiseer ik trainingen m.b.t. skicar, huidverjonging technieken.

Gediplomeerd in

N

Gezichtsbehandelingen

N

SHR Definitief ontharen

N

Microblading

N

IPL behandelingen

N

Plasma

N

Permanent make up of Tattoo verwijderen

N

Epileren

N

Microdermabrasie

N

Microneedling

N

Manicure en Shellac

N

Spray tan

N

Nazila beauty is een erkend leerbedrijf

Team

Neda

Mijn naam is Neda, Sinds 2008 ben ik een gediplomeerd kapster, ik heb in verschillende salons gewerkt en veel ervaring opgebouwd. In 2018 heb ik mijn schoonheidsspecialiste diploma behaald, mijn passie voor mijn werk zit hoog. Ik hou van mijn werk, hierdoor streef ik er naar om mijn klanten tevreden te houden..

Shideh

Ik ben Shide en ik ben 45 jaar oud. Mijn beroep is schoonheidsspecialist en daarnaast heb ik een paar cursussen gevolgd om mij zelf verder te ontwikkelen. ik heb philings training( microneedling+phi ion plasma)bij DR.Phi gevolgd. Bovendien heb ik ook de stoelmassage en microblading cursussen gevolgd. De behandelingen die ik doe zijn manicure en gellak, Cosmeticepedicure,gezichtsbehandeling , microneedeling en plasma ,wenkbrauwen epileren , verven en wimpers verven.d.

Shaghayegh

Mijn naam is shaghayegh , ik kom uit Iran. Ik ben in Iran opgeleid als kapster, heb daar mijn diploma voor behaald en werk 17 jaar als kapster. Dit zijn mijn vaardigheiden: Verzorgen van haar , Knippen, Verven , Highligh, Balayage . Tatoeëren van permanente make-up, aanbrengen van (feest ) make-up. epieleren.